Занимливости

7 авантуристи кои пробаа транспарентно кампување

kamp3

Што e подобро место за престој од хотел од 5 ѕвезди? Хотел од 5 милијарди ѕвезди. Да отидете на кампување значи да го оставите телевизорот, видео игрите и најголемиот дел од стресот дома, наоѓајќи утеха во природата.

И неодамнешниот тренд на Instagram е популаризација на начин да се направи искуството уште повеќе извонредно. Се вика транспарентно кампување и сето тоа е за да уживате во прекрасната околина околу тебе. Следуваат неколку од најдобрите фотографии: