01 Three-Bedroom Apartment with Lake View

од € 120 / Ноќ
 • 3280 м2
Спални соби
3
Бањи
2
Квадратура
80 м2
Број на гости
8
Кревети
8
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Опис

A beautiful three-bedroom apartment that can host up to 8 guests. Enjoy stunning lake views from this cozy space. One of the bedrooms has a TV for your entertainment. You'll also have free parking and a peaceful garden to relax in. With comfortable bedrooms, modern bathrooms, and nature all around, this is the perfect place for your stay in Ohrid.

Book on +389 71 243 025
Viber + 389 71 243 025
Удобности
Бања
 • Када
 • Топла вода
Спална соба и перална
 • Дополнителни перници и ќебиња
 • Закачалки
Забава
 • ТВ
Семејство
 • Игралиште на отворено
Интернет и канцеларија
 • Wifi
Кујна и трпезарија
 • Садови и сребрен прибор
 • Мала кујна
 • Мини фрижидер
 • Фрижидер
 • Шпорет
Карактеристики на локација
 • Пристап до езеро
 • Приватен влез
Надворешен простор
 • Двор
 • Скара
 • Надворешна трпезарија
 • Надворешна гарнитура
 • Кујна на отворено
 • Двориште или балкон
Паркинг и објекти
 • Бесплатен паркинг во објектот
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Ohrid
Локација
Elešec, Elshani, Municipality of Ohrid, Southwestern Region, North Macedonia
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.