02 Two-Bedroom Apartment with Lake View

од € 65 / Ноќ
 • 2158 м2
Спални соби
2
Бањи
1
Квадратура
58 м2
Број на гости
4
Кревети
4
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Опис

This two-bedroom apartment offers a beautiful lake view and is perfect for four people. It has a small kitchen, a modern bathroom, and a terrace to enjoy the scenery. You'll have free WiFi, TV, and free parking for a comfortable and convenient stay.

Book on +389 71 243 025
Viber +389 71 243 025
Удобности
Бања
 • Када
Спална соба и перална
 • Закачалки
Забава
 • ТВ
Семејство
 • Игралиште на отворено
Греење и ладење
 • Климатизација
Интернет и канцеларија
 • Wifi
Кујна и трпезарија
 • Садови и сребрен прибор
 • Кујна
 • Мала кујна
 • Мини фрижидер
 • Фрижидер
 • Шпорет
Надворешен простор
 • Скара
 • Надворешна трпезарија
 • Кујна на отворено
 • Двориште или балкон
Паркинг и објекти
 • Бесплатен паркинг во објектот
 • Бесплатен уличен паркинг
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Ohrid
Локација
Elešec, Elshani, Municipality of Ohrid, Southwestern Region, North Macedonia
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.