04 One-Bedroom Apartment

од € 50 / Ноќ
 • 1130 м2
Спални соби
1
Бањи
1
Квадратура
30 м2
Број на гости
3
Кревети
3
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Опис
Stay in this cozy one-bedroom apartment, perfect for three guests. It features a comfortable bedroom, an attached bathroom, and a fully equipped kitchen. The highlight is the large backyard, ideal for relaxing and enjoying barbecues, with a beautiful lake view. Whether you're cooking in the kitchen, resting in the bedroom, or unwinding outside, this apartment has everything you need for a pleasant stay. Enjoy a relaxing getaway with friends or family in this charming space.
Удобности
Бања
 • Када
 • Топла вода
Спална соба и перална
 • Мрежа за комарци
Семејство
 • Игралиште на отворено
Интернет и канцеларија
 • Wifi
Кујна и трпезарија
 • Прибор за скара
 • Основи за готвење (тенџериња и тави, масло, сол и бибер)
 • Трпезариска маса
 • Кујна
 • Фрижидер
Надворешен простор
 • Двор
 • Скара
 • Надворешна трпезарија
 • Кујна на отворено
 • Двориште или балкон
Паркинг и објекти
 • Бесплатен паркинг во објектот
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Ohrid
Локација
Elešec, Elshani, Municipality of Ohrid, Southwestern Region, North Macedonia
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.