Apartments Pinikot

од € 25 / Ноќ
 • 1117 м2
Спални соби
1
Бањи
1
Квадратура
17 м2
Кревети
3
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Удобности
Спална соба и перална
 • Мрежа за комарци
Греење и ладење
 • Климатизација
Интернет и канцеларија
 • Wifi
Кујна и трпезарија
 • Мала кујна
 • Мини фрижидер
 • Шпорет
Паркинг и објекти
 • Бесплатен уличен паркинг
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Dojran
Подрегион
Star Dojran
Локација
Star Dojran, Municipality of Dojran, Southeastern Region, 1487, North Macedonia
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 5
  • Вкупно гласови: 1
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.