Villa Nikola Ohrid

од € 1 / Ноќ
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Опис
Izdavame komplet opremeni sobi i apartmani vo Ohrid.Se naogame vo blizina na biljanini izvori na 1km od plaza i 2km od gradot. Villa Nikola Ohrid  070432290
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Ohrid
Локација
Рача, Велестово, Општина Охрид, Југозападен СР, 6000, Северна Македонија
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.