Footer Home 2

Footer Home 2

Апартмани.мк

Каталог на приватно сместување во Македонија. Апартмани, соби, викендици, хотели, селски туризам и многу повеќе. Резервирајте директно кај сопствениците и заборавете на високите агенциски провизии.

Контакт

Адреса

ул.Петар Ацев 18, 1000 Скопје

Мобилен

072 311 270, 070 233 820

E-mail Адреса

info@apartmani.mk, kontakt@apartmani.mk