Avtokamp Krani

од МКД 1,450 / Ноќ
 • 21
Спални соби
2
Бањи
1
Број на гости
5
Кревети
4
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Удобности
Спална соба и перална
 • Гардеробер
 • Дополнителни перници и ќебиња
 • Мрежа за комарци
Кујна и трпезарија
 • Основи за готвење (тенџериња и тави, масло, сол и бибер)
 • Трпезариска маса
 • Мала кујна
 • Фрижидер
Карактеристики на локација
 • Пристап до плажа
Надворешен простор
 • Двор
 • Скара
 • Хамок
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Resen
Локација
Кампувалиште „Крани“, R1308, Крани, Општина Ресен, Пелагониски СР, Северна Македонија
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.