Занимливости

Фотографии од Македонија кои ќе ве воодушеват од сопствената земја

ohrid_kajce

Нашата татковина изобилува со бројни природни убавини. Во многу делови од Македонија, природата не ја штедела својата дарежливост, па затоа во оваа статија ќе споделиме некои од најубавите фотографии од нашата држава.

Маврово

@mihaelaj.photography

Св. Наум, Охрид

@muratnergizphotography

Трпејца, Охрид

@titan_mkd

Големо Езеро

@psdkopanki

Колешински Водопади

@mihaelaj.photography

Езеро Козјак

@dragantanevski

Ви предлагаме да ги искористете престојните сончеви денови и да посетите некое од преубавите места во Македонија. Доколку имате фотографии од убавини на Македонија кои би сакале да бидат објавени, испратете ги на info@apartmani.mk