01

Правила за добри домаќини

Следуваат 6 правила за да бидете сигурни дека Вашите гости си поминале прекрасно на нивниот одмор...
02

Што добивате?

Детална презентација на вашите апартмани, таа вклучува податоци за Вас како изнајмувач, фотографии од собите, календар на зафатеност, категорија, цена и оддалеченост од важни локации.
03

Додади сместување

Додадете го вашето сместување преку пополнување на формуларот