ОПИС

Изнајмуваме соби во рамките на индивидуален станбен објект кој се наоѓа во самиот центар на Струга, на само 2 мин. од градската плажа, на 2 мин. од градскиот пазар, на 2 мин. од чаршијата и на 2 мин. од р.Црн Дрим ; комплетно опремени, климатизирани, со кабловска ТВ, интернет, топла вода во секое време, тераса, потполно опремена заедничка кујна и трпезарија. Цените се од 350 ден. по кревет за вечер па нагоре, во зависност од сезона, тип на соба и должина на престој. Повеќе информации на тел : ——————————————————————————-фиксен > 046 / 782 555 – 070 / 356 068 – Данчо , 072 / 221 239 – Зарина

Iznajmuvame sobi vo ramkite na individualen stanben objekt koj se naogja vo samiot centar na Struga, na samo 2 min.od gradskata plaza, na 2 min. od gradskiot pazar, na 2 min. od carsijata i na 2 min. od r. Crn Drim ;

kompletno opremeni sobi, klimatizirani, so kablovska TV, internet, topla voda vo sekoe vreme, terasa, kompletno opremena zaednicka kujna i trpezarija. Cenite se od 350 den. po krevet za vecer pa nagore, vo zavisnost od sezona, tip na soba i dolzina na prestoj. Poveke informacii na tel : ——————————————————————————————— 046 / 782 555 – fiksen 070 / 356 068 – Danco 072 / 221 239 – Zarina

Цена

  • По лице:

    од 350 денари

Број на соби

  • 6

Контакт

Локација

Рејтинг

0
0 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

Сѐ уште нема коментари.

Биди прв што ќе го оцени “Вила Пинто”