ОПИС

Вилата Тоскова Ливада се наоѓа на одлична локација покрај река Брегалница, во непосредна близина на црквата Св. Богородица, Св. Димитриј, оддалечена на 4km од Беровско Езеро и 3km од центарот на градот Берово.

Вилата располага со:
– 4 соби опремени со ТВ
– 2 купатила
– голема летна кујна
– кабловска и интернет

Обезбеден е и паркинг простор.

Повелете во „Вила Тоскова Ливада‘‘ да се одморите и уживате во природа!

Цена

Број на соби

  • 4

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Ана

    😍

Оценка