ОПИС

Се издава нов апартман во станбениот комплекс во Маврово, кој се наоѓа блиску до скијачкиот центар на одлична локација со сопствен паркинг. Апартманот е комплетно опремен со кујна, спална, дневна просторија со ТВ, интернет и сите останати услови за добар одмор и уживање.

Повелете и посетете го Маврово, најубавото место за спорт, рекреација и чист воздух. Информации на телефон 075/250-640

Цена

 • Цело сместување:

  од 40 евра ( до 5 лица ) во летен период

 • Цело сместување:

  од 50 евра ( до 5 лица ) во зимски период

Број на соби

 • 1

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

  Mimi

  👌👌👌

Оценка