ОПИС

Апартмани Анфи се наоѓаат во близина на центарот на градот Охрид. Мирно и спокојно место. Хигиената е на високо ниво.

Во близина на апартманите има супермаркет, ресторан, банка, пазар и се она што ви е потребно за квалитетен престој. Дојдете и уживајте.

  

Цена

  • Цело сместување:

    од 15 до 20 евра ( до 2 лица )

Број на соби

  • 2

Контакт

Локација