ОПИС

Апартмани “Биба” се наоѓаат на убаво и мирно место во населба Козле во близина на црквата Св. Јован Крстител. Објектот е  нова градба од 2016 година, каде што се издаваат два апартмани на приземје со голем убав и интимен двор. Едниот апартман е 45m2, со една спална соба, дневна просторија со кујна и тоалет, а другиот апартман е 58m2 со две спални соби, дневна просторија со кујна и тоалет.

Двата апартмани се модерно и комплетно опремени со комплетна кујна, ТВ, интернет, парно греење, клима и соларни панели за топла вода во текот на целата година.

Апартманите може да се издаваат дневно, неделно и на подолг период.

 

Цена

  • Цело сместување:

    од 30 до 50 евра ( од 2 до 5 лица )

Број на соби

  • 5

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Sofi

    👍

Оценка