ОПИС

„Boulevard Апартмани„ се наоѓаат на одлична локација во Гевгелија и Ви овозможуваат комфорно сместување.

Сите апартмани имаат комплетно опремена кујна, овозможувајќи на гостите сами да си подготват храна. Секој апартман има сопствено купатило. Освен тоа, за нашите гости е обезбеден и бесплатен паркинг.

Цена

  • Цело сместување:

    од 1530ден до 2800ден

Број на соби

  • 13

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Ангел

    👍

Оценка