ОПИС

Се издаваат НОВИ, комфорни и удобни апартмани во центарот на Охрид. Апартманите располагаат со две спални соби, дневна просторија, комплетно опремена кујна, лифт и обезбеден паркинг.

Цена

  • Цело сместување:

    од 50 евра

Број на соби

  • 4

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Анап

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Оценка