ОПИС

Луксузен апартман во рамки на хотел, во центар на Скопје

Ги нуди сите предности и на апартманско и хотелско сместување.

Цена

  • Цело сместување:

    од 1800 денари ( за 1 лице )+ 300ден за секое наредно лице )

Број на соби

Контакт

Локација

Рејтинг

0
0 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

Сѐ уште нема коментари.

Биди прв што ќе го оцени “Castello Бизнис Хотел Апартман”