ОПИС

Kуќа во Прилеп на само 500 метра од строг центар. Куќата е комплетно реновирана и располага со 6 одделни соби. Секоја соба располага со 2 нови лежаи (единечен и дупли), опремена со ТВ, wifi и греење. Располага со три нови тоалети, три кујни во кои гостите може да си подготват јадење. Се работи за стара градска архитектура со високи плафони (320 cm) со дворно место и тревник во дворното место позади. исто така има бесплатен паркинг за неколку возила веднаш пред куќата. Капацитет на сместување до 12 лица

 

Цена

  • По лице:

    од 500 денари

Број на соби

  • 6

Контакт

Локација