ОПИС

Хотел Орбис се наоѓа во нова и модерна зграда во горниот дел на градот Битола. Некои соби имаат поглед на планината Баба, најјужната алпска планина во Европа, а некои се со поглед на градот. Објектот може да се постигне со модерна патна мрежа, а освен со автомобил, до хотелот може да се стигне и преку јавен превоз.

Две автобуски постојки се наоѓаат десет метри од хотелот. Хотелот има сопствен паркинг простор, а дополнителен паркинг, исто така, може да се најде во непосредна близина на објектот. Хотелот располага со 16 соби за 80 лица.

Собите имаат модерен изглед, опремени со клима уред, бесплатен интернет конекција (1000 Mb / s Gigabit Ethernet Fiber), кабловска телевизија. Хотелот располага со сопствена кујна која нуди појадок како опција. Хотелот Орбис е оддалечен од центарот на Битола околу 2 километри, 15 км од Националниот парк Пелистер и 16 км од границата со Република Грција. Централната автобуска и железничка станица е околу десет минути од хотелот. Хотелот Орбис се наоѓа на 70 километри од аеродромот Свети Апостол Павле во Охрид, 173 км од аеродромот Александар Велики во Скопје и 245 км од аеродромот во Македонија во Солун, Грција. Хотелот располага со приватни возила за гостите.
0038971222902 Томислав

 

The Hotel Orbis is situated in a new and modern building in the upper part of the city of Bitola. Some rooms have a view of the Mountain Baba, the southernmost alpine mountain in Europe, and some with views of the city. The facility can be reached by a modern road transport network, and except by a car, the hotel can also be reached by public transport. Two bus stops are located ten meters from the hotel. The hotel has its own parking space, while additional parking can also be found in the immediate vicinity of the facility. The hotel has 16 rooms for 80 persons . The rooms have a modern look, equipped with air conditioning, free internet connection (1000 Mb/s Gigabit Ethernet Fiber), cable TV. The hotel has its own kitchen which offers breakfast as an option. The Hotel Orbis is away from the center of Bitola about 2 kilometers, 15 km from the National Park Pelister, and 16 km from the border with The Republic of Greece. The central bus and train station are about ten minutes from the hotel. The Hotel Orbis is located 70 kilometers from the airport St. Apostle Paul in Ohrid, 173 km from Alexander the Great Airport in Skopje and 245 km from Macedonia Airport in Thessaloniki, Greece. The hotel has private vehicles for the guests.
0038971222902 Tomislav

Цена

  • По лице:

    540 денари/ 9еур

Број на соби

  • 20

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Ивана

    Самошто се вративме од хотел Орбис. Хотелот е пристоен и чист, се беше супер!

Оценка