ОПИС

Управува: ПК Љуботен
Местоположба: На Попова Шапка, во близина на Планинарски дом „Смрека“
Пристап: Тетово – Попова Шапка
Работно време: Домот е отворен преку цела година, но нема постојан домар, затоа е потребна претходна и навремена најава

Планинарскиот дом Љуботен се наоѓа на Попова Шапка зад Детското одморалиште во близина на Планинарски дом „Смрека“. Располага со дневен престој со кујна, 2 спални соби, ходник, санитарен чвор.

Домот нуди 10 легла од кои 4 во една соба, а 6 во друга соба. Греењето е на шпорет на дрва кој може да се користи и за готвење, а има и дополнителни греалки за во собите.

Планинарски дом Љуботен нуди:
– Постојан доток на вода и бојлери во кујна и во WC.
– Постојана снабденост со електрична енергија
– ТВ со ДВД плеер.
– За разлика од останатите планинарски домови, овој дом нуди интимност и пријатност за семејства или помала група на планинари и скијачи.

Цена

Број на соби

  • Капацитет 10 лица

Контакт

Локација

Рејтинг

0
0 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

Сѐ уште нема коментари.

Биди прв што ќе го оцени “Планинарски дом Љуботен”