ОПИС

Апартманот се наоѓа во нова семјна куќа на вториот спрат, во мирна урбана населба на западниот крај од градот.

Апартманот е нов и е модерно опремен, со површина од 80 м2 распоредна во три  соби од кои две се спални соби, кујна со дневен престој, купатило со тоалет, салон и три тераси.

Автобуската станица е пред самата куќа и обезбеден е бесплатен паркинг.

Апартманот располага со еден дупли кревет, два поединечни кревети и еден кревет на извлекување со тоа може да се сместат 5 лица.

 

Цена

  • Цело сместување:

    од 1500 денари (за месечно сместување следува попуст)

Број на соби

  • 3

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Dragi

    Top

Оценка