ОПИС

Се наоѓа веднаш на пат пред рестораните Кристијан и Мавровски Мерак. Куќата опфаќа 100м2 во која има дневна соба на долниот кат заедно со кујна, со голема тераса. На вториот кат има 3 соби, две двокреветни и една спална соба, секоја со посебна тераса. Има два тоалети на долниот и на горниот кат. Греењето е на струја со парно низ цела куќа.

Цена

Број на соби

Контакт

Локација

Рејтинг

5
1 рејтинг
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

    Мими

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Оценка