Еднокреветни соби

од € 19 / Ноќ
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Опис
Откријте ја идеалната соба за вашите потреби кај нас. Без разлика дали барате пријатен простор за еден или заедничко опкружувае, нашите понуди одговараат на различни преференции. 
За повеќе инфомации контактирајте не на:
instagram _ hotelhostel
reservation.hotelhostel@gmail.com
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Skopje
Подрегион
Centar
Локација
Булевар Христијан Тодоровски
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.