Соби со брачен кревет

од € 26 / Ноќ
Период на изнајмување
Ноќ
Имот за
Изнајмување
Опис
Откријте ја идеалната соба за вашите потреби кај нас. Уживајте во удобноста во нашиот прецизно избран избор на соби, секоја дизајнирана да го подобри вашиот животен стил. Од опремени сместувачки капацитети до флексибилни услови за закуп, ние ви даваме приоритет на вашата удобност и задоволство. Иадаваме соби на краток и долг временски период.
За повеќе инфомации контактирајте не на:
instagram _ hotelhostel
???? reservation.hotelhostel@gmail.com


 
Удобности
Греење и ладење
 • Климатизација
 • Греење
Интернет и канцеларија
 • Wifi
Локација
Земја
Makedonija
Регион
Skopje
Локација
Булевар Христијан Тодоровски
Проширете ја мапата
  • Тековен рејтинг: 0
  • Вкупно гласови: 0
 • Пријави оглас road-sign-warning Откажи пријава remove-circle
Се вчитува...
Додади коментар
Најавете се за да оставите коментар
Одберете зошто го пријавувате огласот или одберете ДРУГО за да напишете коментар
Се вчитува...
Дали сигурно сакате да ја откажете пријавата?

Спореди сместувања

  Не се додадени сместувања во табелата за споредба
  ---------
  За веќе постоечки корисник
  Кликнете на сликата за да ја освежите капчата.